A и В денс-лиги

A и Б лиги

The DanceStar World Tour е международен танцов конкурс, в който участват танцьори и танцови школи от всички крайща на света. Въведен е един вълнуващ формат на DanceStar World Tour! Конкурсът включва две фази, една квалификационна фаза и финал DanceStar World Dance Masters, наскоро разделен на A и Б лига. Това означава повече състезания, повече вълнение и още по-забавно преживяване, отколкото досега!

Фазата на квалификацията е процес, в който съответната танцова школа или участник трябва да премине, за да се класира за финалите DanceStar. В зависимост от постигнатия резултат в квалификационния конкурс DanceStar World Tour Qualifying Competition, участникът може да се класира за финалите DanceStar – A лига или за финалите DanceStar – Б лига. За да се класира за финалите DanceStar – A лига една хореография, тя трябва да достигне най-малко 62,5% от максималния брой точки. За да се класира за финалите DanceStar – Б лига, хореографията трябва да събере между 41,6% и 62,4% от максималния брой точки.

Идеята на този формат с разделяне на две лиги е, да се предостави възможност на по-широк кръг от танцови школи да участват в DanceStar World Tour. Това дава възможност  още повече танцьори да се състезават рамо до рамо с най-добрите и да получат оценка за своята работа от утвърдени международни съдии.

Както и досега, танцьорите могат да подобряват постиженията си, като участват в който и да е квалификационни турнир, част от DanceStar World Tour. Това дава възможност,  да се премине от Б лига в A лига. И да останат танцьорите класирани в Б лига, участието им в други конкурси ще подобри уменията им и в крайна сметка натрупания опит да доведе до

влизане в А лига през следващите сезони.

Възможността да се учиш в срещи в различни танцови стилове с най-добрите учители в света, както и срещата с други участници със същата страст към танца, не бива да се пропускат. Това е вашият шанс да се конкурирате и да бъдете обучавани от специалисти, чиято работа е високо ценена и имат множество последователи!

Приемете предизвикателството и се регистрирайте сега!

Време е да танцувате, да се учите, да се забавлявате и да спечелите !!

Категории
Facebook страница